Vizitati Pagina Ormus Romania pe Facebook Vizitati Canalul YouTube Ormus Romania izitati Blogul Ormus Romania

Cos de Produse

Nu aveti produse in cos

Cod de Reducere

ORMUS-RO-

Autentificare

Pentru   a   comanda pe site introduceti direct comanda fara  autentificare!!! Nu va faceti cont! Nu functioneaza...Daca intampinati probleme    puteti suna la 0724.03.02.01.                    
Efectele generale constatate in timpul testarilor la toate produsele pe baza de ORMUS oferite de noi sunt fara exceptie: cresterea energiei interne, scaderea nevoii de somn, cresterea simtitoare a poftei de viata si de creatie, rabdare si calm. Pe langa acestea fiecare produs in parte mai stimuleaza in plus diferite zone ale organismului in functie de substantele specifice adaugate.

ORMUS  >  Produse Speciale

O deficienta de cupru poate provoca grizonarea parului, ridarea pielii, inclusiv asa numitele picioare de gaina, vene varicoase si piele lasata, dureri musculare, dereglarea functiei tiroidiene.

Pret: 249,00 RON
O deficienta de cupru poate provoca grizonarea parului, ridarea pielii, inclusiv asa numitele picioare de gaina, vene varicoase si piele lasata. ORMUS COPPER este recomandat pentru terapii de regenerare a tesuturilor cutanate si a sangelui.
Pret: 675,00 RON
Pret normal: 747,00 RON
Veti
economisi
10%

ORMUS GOLD este cel mai eficient produs pe baza de ORMUS al nostru pentru reducerea durerilor si imbunatatirea functiei cognitive, cresterea puterii de concentrare. ORMUS GOLD este ORMUS pur, cu adaos de aur monoatomic  si aur coloidal. Aditional efectelor curative si spirituale ale produsului, consumatorul va castiga si avantajul oferit de aurul coloidal si monoatomic adaugat...
Pret: 299,00 RON
Aditional efectelor curative si spirituale ale produsului ORMUS PURE, consumatorul va castiga si avantajul oferit de aurul coloidal si anume: imbunatatirea calitatilor cognitive si functionale si de asemenea reducea durerilor.
Pret: 809,00 RON
Pret normal: 897,00 RON
Veti
economisi
10%

ORMUS M-COMPLEX contine ORMUS PURE fortificat cu aur monatomic, iridiu monatomic si rodiu monatomic (pulbere alba de aur, iridiu si rodiu) ce au fost derivate prin asa numita "Metoda Uscata" in forma de praf alb nemetalic. Acest procedeu dureaza intre 6-8 saptamani. Timpul este necesar pentru a rupe legaturile metalelor pure catre forma lor nemetalica...
Pret: 999,00 RON
Recomandam o dieta de 6 luni cu ORMUS M-COMPLEX pentru cazurile care nu mai sufera amanare, fie ca vorbim de boli grave cum ar fi cancerul sau recuperarea post-traumatica, fie ca vorbim de dorinta arzatoare pentru inregistrarea unui salt calitativ al vietii din toate punctele de vedere.
Pret: 2.599,00 RON
Pret normal: 2.997,00 RON
Veti
economisi
13%
Share:
Inchide
Se incarca…