Vizitati Pagina Ormus Romania pe Facebook Vizitati Canalul YouTube Ormus Romania izitati Blogul Ormus Romania

Cos de Produse

Nu aveti produse in cos

Cod de Reducere

ORMUS-RO-

Autentificare

Pentru   a   comanda pe site introduceti direct comanda fara  autentificare!!! Nu va faceti cont! Nu functioneaza...Daca intampinati probleme    puteti suna la 0724.03.02.01.                    

Intoarcerea la serviciu... Intoarcerea la oboseala cronica?

Intoarcerea din concediu...intoarcerea la oboseala cronicaAm mers la mare si apoi la munte sau in alte locatii cu verdeata, cu apa si aer curat si ne-am simtit bine, "incarcati", iar dupa mai putin de o luna intorsi la job apare oboseala cronica. De ce ne tine asa putin cheful de munca? Sau, de fapt, de ce tine asa putin starea de bine pe care o capatam in concediu si apare oboseala?

Sindromul oboselii cronice afecteaza de doua ori mai multe femei decat barbati. Explicatia medicilor este cel putin originala: "Majoritatea femeilor trebuie sa invete sa fie putin mai egoiste. Cand un barbat este bolnav, se odihneste si lasa totul in seama celor din jur. Cand o femeie este bolnava, ea continua sa-si risipeasca energia pentru ceilalti. Si atunci nu e de mirare de ce ajung femeile la oboseala cronica si epuizare".

Ceea ce nu constientizeaza majoritatea oamenilor (femei si barbati) este faptul ca in natura, in apa, in aerul si chiar solul nepoluat cu care ne intalnim in concediu exista ceva de care corpul nostru are mare nevoie si care ne ajuta sa ne regeneram fizic si mental.

Acest "ceva" se numeste ORMUS sau tradus din engleza: Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital si care mai exact sunt elemente minerale nobile precum aurul, iridiul sau rodiul, dar si cuprul, platina sau paladiul, numite de chimia moderna metale de tranzitie, si care in forma lor monoatomica, atom cu atom, sunt la frontiera dintre materie(particula) si lumina(foton) patrund in celulele organismelor vii pana la nivel de nucleu celular si hranesc cu informatie si energie. Aceste elemente in forma monoatomica, au o structura cristalina asemanatoare siliciului, cuartului si deci un comportament diferit de suratele lor metalice. Daca acestea din urma conduc electronii, in forma monoatomica ele conduc fotonii fiind numite superconductori.

Oricum una din explicatii de ce in aer liber, departe de radiatii electromagnetice, radiatii biologice nocive, departe de stres si smog (de oboseala cronica), ne refacem fortele, este ca acolo gasim din abundenta ORMUS. Prezent in mediul incojurator atat in sol cat si in apa il vom gasi prin absorbtie in plante si prin evaporare si in aer. Prin metode studiate de mii de ani, ORMUS se poate concentra din apa marilor si oceanelor, din ape termale sau chiar din roua, efectele ingestiei lui asupra fizicului fiind asemanatoare unei cure intr-o statiune balneo-climaterica.

In ceea ce priveste psihicul, elementele monoatomice redau acuitatea mentala, capacitatea de concentrare si maresc viteza de luare a deciziilor si chiar intuitia.Pentru persoanele cu activitate intelectuala care este desfasurata si in conditii de stres, suplimentarea de ORMUS este nu doar foarte la indemana si simplu dar si 100% natural, el necontinand elemente chimice sintetice sau alte adaosuri toxice. Cele afirmate mai sus sunt sustinute si de rezultatele cercetarii Alfa Learning Institute al carui director si cercetator principal este Sean Adam.

Alfa Learning InstituteInstitutul este specializat in studiul dificultatilor de invatare, deficientelor de comportament, cautand sa gaseasca solutii pentru afectiuni generate de probleme ca dislexia, autism, ADHD si multe altele, fiind un institut de top pe plan mondial. Din octombrie 2002 pana in ianuarie 2003 cercetatorii de aici s-au decis sa testeze elementele monoatomice, mai exact un ormus bogat in aur monoatomic, pe un esantion format din zece voluntari femei si barbati de varste cuprinse intre 17 si 52 de ani prin administrare orala, regulat si neregulat. Rezultatele au fost dupa cum au declarat chiar cercetatorii, uluitoare. Sean Adam spune:

"Ceea ce vedem aici este cu adevarat uimitor; testele arata ca efectele sunt ultra eficiente, efectul fiind imediat si cumulativ".

Ceea ce s-a urmarit de fapt este evolutia activitatii emisferelor cerebrale in timpul testarii, mai exact sincronizarea undelor cerebrale. Ei au aflat ca aceste materiale pot face acest lucru. Teoria si logica din spatele acestui deziderat este ca un echilibru mai bun dintre emisfera dreapta si cea stanga va avea ca rezultat citez:

"O mai mare inteligenta, creativitate sporita, o coordonare imbunatatita a mintii si corpului, mai multa agilitate si mai putin stres"(i.e. lipsa oboselii cronice). "Studiul nostru arata in mod clar ca dezechilibrele cerebrale stanga-dreapta, predomina in multe situatii de deficiente de comportament cum ar fi dislexia si autism. Opinia noastra din punct de vedere profesional este ca produsele monoatomice sunt de un enorm ajutor in toate situatiile de acest gen. Este in mod evident cel mai bun raspuns ca o alternativa sanatoasa la tratamentele chimice care sunt insotite de efecte secundare".

La toate acestea Sean Adam, campionul mondial la memorare si viteza de citire, putand citi o carte de 300 de pagini in 24 de minute, cu o viteza de 3850 de cuvinte pe minut (si nu numai ca le citeste, dar le si memoreaza pe toate) adauga in mod direct:

"daca eu ar fi sa sustin un examen fizic sau intelectual as lua imediat elemente monoatomice  Cel mai rau lucru ce s-ar putea intampla ar fi ca as obtine o imbunatatire mica dar este foarte posibil sa obtin o imbunatatire mare."

In Romania sunt deja multi consumatori care au inregistrat efectele consumului de ORMUS in ce priveste eliminarea stresului si surmenajului de la serviciu, in lupta cu oboseala cronica. Poate cel mai bun exemplu pentru o astfel de situatie sunt urmatoarele marturii:

Mihaela, Bucuresti  "Eram gravida in luna a7a si inca mai mergeam la serviciu. Aveam o functie de raspundere in cadrul unei companii de marketing. Sarcinile curgeau necontenit si in mod haotic. Poate nu credeti dar in zilele cand luam ORMUS dimineata inainte sa plec la firma, totul decurgea fara efort puteam ordona si stabili priortatile, iar energia o puteam doza cu maximum de eficienta."

Irina din Bucuresti "De cand am inceput sa iau ORMUS, am observat cresterea rezistentei la efort fizic, astfel incat pot alerga mult mai mult timp fara sa simt oboseala, iar dimineata imediat ce il iau imi dispar somnul si oboseala instantaneu. La serviciu am o energie si forta de munca inepuizabila, sunt mai motivata, au crescut claritatea mentala si puterea de concentrare, am o forta mentala sporita."

Ana-Maria din Bucuresti "M-am simtit extraordinar dupa 10 zile de consum (ORMUS), multa energie, stare de bine, putere de munca".

Aceste marturii si multe altele dau mari sperante celor afectati de oboseala cronica, celor care prinsi in ritmul orasului si al serviciului, nu au posibilitatea de a petrece mai mult timp in natura, de a se hrani cu alimente naturale bogate in elemente monoatomice.

 cititi si articolul apărut in Revista Felicia 

Menţine-ţi sănătatea cu Ormus sau „Elixirul de aur”

publicat in Sanatate pe 4 Noiembrie 2011, 10:04

Aurul, argintul, platina şi alte metale preţioase, despre care credeai că sunt valoroase sau estetice, îţi pot îmbunătăţi sănătatea sub o formă mai puţin cunoscută, a unui supliment alimentar, denumit Ormus

În Ormus vei găsi concentraţii variate şi atent studiate de metale rare, ca aur, iridiu, rodiu, paladiu, cupru, argint. Ormus a fost cunoscut dintotdeauna sub o formă sau alta, istoria l-a consemnat din vechime, sub denumiri ca Lacrima de aur, Sămânţa Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Albă, Ormus (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) sau Manna, la care se face referire în Cartea Exodului. Toate aceste denumiri se referă la starea monoatomică a metalelor nobile, nu la cea metalică, fiind dizolvabil în apă şi complet asimilabil. 
Metalele rare sunt esenţiale unei bune funcţionări a celulelor organismului uman şi, din păcate, în prezent ele se regăsesc în cantităţi foarte mici sau deloc în alimentaţia noastră compusă, în special, din alimente procesate industrial, fără prea mare valoare nutritivă. 

Echivalentul vieţii sănătoase

Să nu înţelegi că poţi prepara în casă Ormus, extrăgându-l din cutia de bijuterii de la bunica. Aceste substanţe se găsesc de fapt în apa de mare sau din anumite tipuri de sol, de unde sunt extrase prin procedee naturale, fără sintetizare chimică sau adaosuri, fiind de fapt partea vindecătoare din plante şi ceaiuri, sucuri de fructe sau legume (morcovii conţin până la 30 % rodiu monoatomic), partea din apă care o face să fie mai bună, mai dulce. Beneficiile sale echivalează cu o viaţă nepoluată, o mâncare naturală fără conservanţi şi aditivi chimici, contrabalansează efectele negative aduse în organismul nostru de stres, mâncare conservată şi aer poluat. Cel mai  important beneficiu apare însă după vindecarea organismului sau chiar simultan cu aceasta: eliberarea treptată a inhibiţiilor şi a fricii, ducând la o stare de stăpânire de sine şi calm.

Regenerează ADN-ul

Absorbţia mineralelor în stare monoatomică se realizează până la nivel celular şi chiar intracelular, crescând capacitatea de regenerare a ADN-ului. Ormus aduce aproape imediat 
stare de bine, de energie, de claritate mentală şi calm 
modificări profunde şi vindecarea completă a organelor, articulaţiilor, ţesuturilor conjunctive, oaselor, dinţilor 
eliminarea unor boli degenerative, precum cancerul cu metastaze 

Administrarea se face pe cale orală, 2,5 ml/zi, doza putând fi mărită treptat până la 5 ml pe zi sau chiar mai mult, în funcţie de adaptarea organismului la noua stare de energie. 
Din testele efectuate până în prezent, nu s-au constatat efecte secundare şi nici pericolul supradozării, comportându-se ca esenţa unui suc de morcovi care, băut dimineaţa, înlătură senzaţia de foame până după prânz şi elimină oboseala. 

Beneficii imediate ale consumului de Ormus

Restabileşte calmul, energia, motivaţia
Atenuează durerile de orice natură
Stimulează sistemul endocrin, glandele capului (pineală şi pituitară) şi cea a inimii (timus)
Adjuvant în boli grave cum ar fi cancerul, diabetul şi bolile cardiovasculare
Stimulează activitatea emisferei drepte, dezvoltând o intuiţie mai bună

Medicamentul Universal
În cartea sa, „Ormus aur comestibil - adevărul despre Piatra Filozofală“, Dragoş Iliescu spune că: „Ormus, în variatele lui forme, nu este doar concentrat energetic consumabil, ci şi un generator de atracţie a energiei universale. Luat intern sau folosit extern (absorbit prin piele), va grăbi uimitor deblocarea celor cinci stagnări, va restabili fluxul energetic, va crea o barieră pentru stagnări viitoare şi va restabili echilibrul simultan în toate zonele corpului. Datorită acestor calităţi, el este adesea numit Medicamentul Universal sau “Elixirul de Aur.”
www.ormus.ro
Share:
Inchide
Se incarca…